دستاوردهاي يك ونيم ساله حوزه پژوهش و فنآوري دانشگاه تشريح شد
يزدفردا :معاون پژوهش و فنآوري دانشگاه يزد به مناسبت بيست و پنجم آذرماه روز پژوهش و فنآوري، در گزارشي عملكرد اين حوزه را در يك و نيم سال گذشته در دانشگاه يزد تشريح كرد.
آقاي دكتر بيژن دواز گفت: در يك و نيم گذشته يكصد و هشتاد و پنج عنوان مقاله اعضاي هيأت علمي دانشگاه در مجلات معتبر به چاپ رسيده است .
وي همچنين از چاپ يكصد وهشتاد و پنج عنوان مقاله در مجلات معتبر علمي پژوهشي خبر داد كه از اين تعداد يكصد و سي و پنج عنوان مقاله ISI سي و پنج عنوان مقاله علمي پژوهشي داخلي و پانزده مقاله در مجلات معتبر خارجي به چاپ رسيده است. همچنين بيش از يكصد و شصت و پنج عنوان مقاله در سمينارها و كنفرانس هاي داخلي ارائه شده است.
وي از انجام شصت و شش طرح پژوهشي خاتمه يافته داخلي، تصويب هفتاد و هفت طرح پژوهشي داخلي، قبول سفارش چهل و دو مورد طرح از دستگاه هاي دولتي، سي و هفت مورد عقد قرارداد درون دانشگاهي به عنوان ديگر دستاوردهاي پژوهشي حوزه معاونت پژوهشي و فناوري نام برد.
معاون پژوهشي و فناوري متذكر شد: در سال جاري با اعزام 4 نفر از اعضاي هيأت علمي به خارج از كشور موافقت شده كه تا بحال 3 نفر از آنان اعزام شده اند.و براي سال آينده سهميه 5 فرصت مطالعاتي در نظر گرفته شده است.
وي با اشاره به انجام 52 سفر تحقيقاتي و ارائه بيش از 165 مقاله در سمينارها و كنفرانسهاي داخلي و نيز تأليف و ترجمه 24 عنوان كتاب، در خصوص ديگر فعاليت هاي انجام شده اذعان داشت: ارتقاي مجله كاوشنامه به مجله علمي – پژوهشي، كسب مجوز انتشار دو مجله به نام هاي كاوش هاي اقتصادي و كاوش هاي مديريت، اخذ موافقت اصولي پژوهشكده معماري گلين، و درخواست تأسيس پژوهشكده نانوفنآوري از اقدامات ديگر اين حوزه است.
دكتر دواز افزود: فعاليت هايي نيز در خصوص بعد دانشجويي پژوهش از سوي دفاترارتباط با صنعت و كارآفريني دانشگاه صورت گرفته كه از آن جمله مي توان به برگزاري كارگاه ها و اردوهاي تحقيقاتي، شركت در جشنواره كارآفريني، ثبت 4 اختراع در سال 1386، راه اندازي مركز پبش رشد و حمايت از تيم هاي نوآوري اشاره نمود.
معاون پژوهشي و فناوري دانشگاه يادآور شد: در سال 1385، سه هزار و سيصد و دوازده كتاب فارسي و عربي و يكهزار و چهل و هشت كتاب لاتين براي كتابخانه ها خريداري شد كه اين رقم در سال جاري به ترتيب به پنج هزار و صد و نهصد و هشتاد و هشت عنوان كتاب ارتقا يافته است و دانشگاه هيچ محدوديتي براي خريد كتاب ندارد كما اينكه تهيه مجلات الكترونيكي، نصب و راه اندازي خط فيبر نوري در مركز محاسبات و اطلاع رساني و نصب سيستم اتوماسيون اداري از اقدامات اين معاونت به شمار مي رود.
وي در ادامه با توضيح بازنگري در آيين نامه هاي پژوهشي عنوان كرد: در آيين نامه اجرايي طرح هاي پژوهشي و آيين نامه فرصت مطالعاتي بازنگري هايي صورت گرفته است كه اين موارد مي تواند فرصت هاي مناسب پژوهشي براي شخص و دانشگاه ايجاد نمايد.
آقاي دكتر دواز در پايان خاطرنشان ساخت تسهيلات متعددي براي اجراي طرح هاي پژوهشي فراهم شده و اميداست اساتيد و دانشجويان پژوهشگر با استفاده از اين فرصت ها بتوانند در راستاي بهبود وضعيت پژوهش دانشگاه گام هاي مثبتي بردارند.
يزدفردا
- نویسنده : یزد فردا
- منبع خبر : خبرگزاری فردا
دوشنبه 13,ژانویه,2025